Blog Busters Gaat Aan De Slag Voor Bespaarscan.nl

goedkope-arbeidsongeschiktheidsverzekering-AOV-bespaarscan.nl

Een financieel dienstverlener die z’n provisie teruggeeft aan de klant? Klinkt te goed om waar te zijn, toch? Bespaarscan.nl denkt daar anders over.

Bespaarscan.nl biedt zzp’ers met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) die vóór 1 januari 2013 is afgesloten de mogelijkheid om snel en simpel veel geld te besparen. Blog Busters helpt Bespaarscan.nl bij het verbeteren van de online vindbaarheid.

Hoe werkt Bespaarscan.nl?

Stel, je bent zzp’er en je wilt een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Je maakt een afspraak met een assurantiekantoor om de mogelijkheden voor je AOV te bespreken. Als je tevreden bent over het advies en een verzekering hebt gekozen, maakt het assurantiekantoor alles in orde met de verzekeraar.

In de oude situatie ontving de financieel adviseur als beloning voor het afsluiten van de AOV provisie van de verzekeraar. Een percentage dat kon oplopen tot wel 20 procent van de premie. Deze beloningsstructuur had echter diverse nadelen. Ten eerste maakt een beloning op basis van provisie de dienstverlener gevoelig voor verkeerde prikkels. Het risico bestaat dat niet wordt gekeken naar de beste verzekering voor de klant, maar naar het product dat de dienstverlener de hoogste commissie oplevert. Een tweede bezwaar was dat de verleende diensten dikwijls niet in verhouding stonden tot de ontvangen vergoeding van de verzekeraar. Een hoge vergoeding voor relatief weinig inspanning.

60 procent zzp’ers betaalt te veel voor AOV

Sinds 1 januari 2013 is aan die praktijk een einde gemaakt. Ten minste, als het gaat om het afsluiten van nieuwe verzekeringen. Verzekeringen die vóór die tijd zijn afgesloten, kabbelen vrolijk verder – zo ook de AOV van veel zzp’ers. Gemiddeld verdwijnt 18 procent van de premie die zij jaarlijks betalen voor hun arbeidsongeschiktheidsverzekering zonder pardon in de zakken van de tussenpersoon. Zonder dat die daar veel moeite voor hoeft te doen. De meeste zzp’ers hebben totaal geen notie hiervan. Circa 60 procent van de zzp’ers en DGA’s betaalt nog steeds te veel voor zijn AOV. Financieel dienstverleners zitten op een pot goud en bewegen niet.

Zzp’ers kunnen gemiddeld 580 euro per jaar besparen op AOV

Bespaarscan.nl wil de markt veranderen door de provisie terug te geven aan klanten. Als je een AOV hebt die je vóór 1 januari 2013 hebt afgesloten, kun je op Bespaarscan.nl in drie simpele stappen zien hoeveel je kunt besparen op je lopende arbeidsongeschiktheidsverzekering. De gemiddelde zzp’er bespaart door een overstap naar Bespaarscan.nl 580 euro per jaar. Makkelijk verdiend, toch?

Ontdek hoeveel jij kunt besparen op je arbeidsongeschiktheidsverzekering »

Over Wim Glas

Wim Glas heeft een achtergrond in journalistiek en communicatie. Hij is eigenaar van GLAS – een allround communicatie- en marketingbureau in Gouda – en Blog Busters. Blog Busters werkt met de beste online copywriters en journalisten en verzorgt professionele, zakelijke blogs die klanten in hun eigen webomgeving posten. Zo realiseren ze actuele en relevante webcontent voor hun doelgroep.
Dit bericht is geplaatst in Zakelijk bloggen. Bookmark de permalink.