Blog Busters Verwelkomt Telecomoperator gnTel Als Nieuwe Klant!

logo gnTel telecomoperator ondernemers

Hooray! Blog Busters verwelkomt alweer een mooie klant: het Amsterdamse bedrijf gnTel. Voor deze telecomoperator en leverancier van hosted VoIP-oplossingen (lees: internetbellen) starten we binnenkort met de productie van zakelijke blogs.

gnTel is actief in de zakelijke markt en levert maatwerk in bedrijfstelefonie voor organisaties in binnen– en buitenland. Ook levert het bedrijf innovatieve vergaderdiensten onder de merknaam EasyConference (moet je even checken!).

gnTel biedt innovatief platform voor internettelefonie

Bij gnTel begrijpen ze dat organisaties steeds hogere eisen stellen aan hun telefonische bereikbaarheid. En daar speelt het bedrijf handig op in. Deze Noord-Hollandse telecomoperator ontwikkelde namelijk een innovatief VoIP-platform met een bijzonder hoge beschikbaarheid. Dit platform wordt bovendien voortdurend verder ontwikkeld en uitgebouwd.

Klanten in binnen– en buitenland

gnTel werd in 2005 opgericht in Groningen door John Ouderling, voormalig directielid KPN Research. Sinds 2008 is de telecomoperator gevestigd in Amsterdam. gnTel heeft inmiddels een groot aantal partners en zakelijke klanten in heel Nederland en daar buiten. De belangrijkste aandeelhouders van het bedrijf zijn TNO Bedrijven, Rijksuniversiteit Groningen en Bairns Asset Management.

Bloednieuwsgierig geworden naar gnTel? Ik verbind je graag even door :-) »

Over Wim Glas

Wim Glas heeft een achtergrond in journalistiek en communicatie. Hij is eigenaar van GLAS – een allround communicatie- en marketingbureau in Gouda – en Blog Busters. Blog Busters werkt met de beste online copywriters en journalisten en verzorgt professionele, zakelijke blogs die klanten in hun eigen webomgeving posten. Zo realiseren ze actuele en relevante webcontent voor hun doelgroep.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Nieuws. Bookmark de permalink.