De nummer 1 in Business Blogs

Nummer 1

Blog Busters schrijft zakelijke blogs voor bedrijven, organisaties en instellingen. Het regelmatig toevoegen van actuele en relevante content aan uw website zorgt voor een betere vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google.

Waarom een zakelijk blog?
Een van de belangrijkste voorwaarden om hoger te eindigen in de zogenaamde page ranking van zoekmachines als Google is relevante en actuele content. Met andere woorden: de inhoud van uw website moet regelmatig worden ververst om aan te sluiten bij de zoekopdrachten van uw doelgroep. Blogs zijn daarvoor het middel bij uitstek. Blog Busters verzorgt blogs over actuele en relevante ontwikkelingen in uw branche en plaatst die – na uw goedkeuring – op uw bedrijfswebsite.

Hoe werkt Blog Busters?
Blog Busters werkt met de beste online copywriters en journalisten met zeer uiteenlopende specialismen. U bent bij Blog Busters verzekerd van professionele zakelijke bloggers die thuis zijn in uw bedrijfstak en begrijpen hoe ze uw website een boost kunnen geven. Beginnen met een kop koffie?

Over Wim Glas

Wim Glas heeft een achtergrond in journalistiek en communicatie. Hij is eigenaar van GLAS – een allround communicatie- en marketingbureau in Gouda – en Blog Busters. Blog Busters werkt met de beste online copywriters en journalisten en verzorgt professionele, zakelijke blogs die klanten in hun eigen webomgeving posten. Zo realiseren ze actuele en relevante webcontent voor hun doelgroep.
Dit bericht is geplaatst in Zakelijk bloggen met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.