Onze Blog Busters

Blog Busters werkt met de beste journalisten, bloggers, copywriters en tekstschrijvers. Maak kennis met onze contentprofessionals:

Wim Glas, blogger, storyseller, journalist, copywriter

Wim Glas

Wim Glas is journalist, tekstschrijver, communicatieadviseur en online marketeer met 15 jaar ervaring. Hij is eigenaar van Blog Busters en GLAS, een communicatie– en marketingbureau in Gouda. Als het gaat om de productie van content is Wim een allrounder. Hij schrijft (bijna) net zo makkelijk over rioolwaterzuivering als over de laatste trends op het gebied van dakkoffers of de dagelijkse praktijk van verandermanagement. Voorkeur heeft hij natuurlijk wel. Wim blogt het liefst over internet en social media, politiek, sport, maatschappelijke ontwikkelingen, retail, ondernemerszaken en e-commerce.

Ik wil graag kennismaken met Wim »

Afbeelding van Hester Otter

Hester Otter

Hester Otter is freelance journalist en tekstschrijver met ruime ervaring en een brede maatschappelijke interesse. Ze blogt graag over HR en P&O-kwesties: inkomen, salarisonderhandelingen, arbeidsrecht, man/vrouw-kwesties, werk-privé-verhoudingen, diversiteit en visie op groei (talentontwikkeling) gerelateerd aan Human Resources. Kortom: de maatschappelijke, sociologische en psychologische aspecten van het bedrijfsleven.

Ik wil graag kennismaken met Hester »

 

hedde meima

Hedde Meima

Hedde Meima valt op door zijn levendige, soms humorrijke stijl en scherpe analyses. Hij neemt de lezer hierbij serieus en heeft een broertje dood aan de huidige trend om alles in Jip en Janneke-taal te gieten. Zijn teksten zijn optimistisch en hebben opvallend veel overtuigingskracht. Hedde is een allesvreter, met een voorliefde voor boodschappen die de wereld vooruit helpen. Denk aan maatschappelijke ontwikkelingen, duurzaam ondernemerschap, kunst en cultuur, reizen, psychologie, esoterie, technologische innovaties, portretten van spraakmakende mensen, etc. etc.

Ik wil graag kennismaken met Hedde »

Afbeelding van Arnoud Veilbrief

Arnoud Veilbrief

Arnoud Veilbrief is journalist en tekstschrijver met een vuistdik portfolio en een onverzadigbare nieuwsgierigheid. Het accent in zijn werk ligt op economie, maar hij raakt pas echt op dreef als het gaat over geschiedenis, literatuur, technologie, landbouw, food en design.

Ik wil graag kennismaken met Arnoud »

Afbeelding van Saskia Balmaekers

Saskia Balmaekers

Saskia Balmaekers is auteur van het succesvolle weblog Ciao tutti, een ontdekkingsblog over en door Italië. Saskia won met haar weblog zowel in 2010 als in 2011 een Travvies Award in de categorie reisverslagen. In 2012 pakte ze de tweede prijs. Het moge duidelijk zijn, als het over Italië gaat, is Saskia DE vrouw. Andere interesses van Saskia zijn: reizen, kunst en cultuur, films en koken (vermoedelijk vooral Italiaans).

Ik wil graag kennismaken met Saskia »

Esther de Beer

Esther de Beer

Esther de Beer is journalist, webredacteur en copywriter. Ze werkte onder andere voor de Consumentenbond, de Reisgids, KRO Mikro Gids, Lof Magazine en het digitale magazine Zij in Zaken. Verder was ze als webredacteur actief voor Eneco.nl en TVGids.nl. CMS-systemen kennen voor haar geen geheimen. Esther schrijft graag over consumentenzaken, huishoudelijke apparatuur, witgoed, energie (groen, zon, slimme meters, cv-ketels), (social) media, reizen en zelfstandig ondernemerschap. Handig, zo’n duizendpoot.

Ik wil graag kennismaken met Esther »

Afbeelding van Lotty Rothuizen

Lotty Rothuizen

Lotty Rothuizen is online copywriter en (ghost)blogger en eigenaar van Tekststudio Schrijven en Schrappen. Ze blogt over alledaagse (vrouwen)zaken. Haar verhalen zijn doorspekt met humor, zelfspot en zijn vaak een beetje ondeugend (of stout). Schaamteloos vertelt ze over herkenbare zaken waar we liever niet over praten.

Als ghostblogger heeft ze haar sporen verdiend in de wereld van verzekeringen (Achmea) en financieel advies (eyeOpen), Coaching en training. Over ingewikkelde zaken doet ze niet moeilijk. Van droge onderwerpen maakt ze een makkelijk verteerbaar verhaal.

Ik wil graag kennismaken met Lotty »

Ook bloggen voor Blog Busters? Ga voor de voorwaarden naar Join the Busters!